iunge

NEW YORK NEW Y

NEW YORK NEW YO

NEW YORK NEW YOR

NEW YORK NEW YORK

NEW YORK NEW YORK N

NEW YORK NEW YORK NE

NEW YORK NEW YORK NEW

Tag med på eventyr til New York

Bliv klogere på Guds mission og din plads i den

Missionspiloterne New York er et eventyr på tre måneder fyldt med Jesus, energi, kultur, inspirerende mennesker, tætte venskaber og alt muligt andet derimellem.

Missionspiloterne bor i New York City, hvor de hjælper til hos en række forskellige kristne organisationer, får undervisning om mission og tager på en masse ture rundt i byen, der aldrig sover.

3 måneder

30.000 kr.

New York

Missionspilot

Minder for livet

Missionspiloterne

Som missionspilot får du en masse smagsprøver på mission. Du får lov til at besøge og hjælpe til hos en række organisationer, menigheder og enkeltpersoner i New York i 3-5 dage ad gangen for at få et indblik i, hvordan de hver især arbejder med Guds mission, og hvorfor de gør det.

Undervisningen går i dybden med, hvad mission er , hvordan Gud bruger sit folk til mission i Bibelen, og hvordan vi driver mission i Vesten og i byerne – noget som New York giver dig rig mulighed for at afprøve. Du får desuden undervisning om det, vi kalder ‘Bibelen på Bibelens tid.’

Du bliver en del af et lille team på max seks personer. I danner et tæt fællesskab, som deler op- og nedture, og sammen reflekterer over, hvordan Gud arbejder i jer og i verden. I bor sammen, laver mad sammen, slapper af sammen, arbejder sammen – lever sammen. 

Udover den tætte relation til dine medpiloter, bliver vores danske City-volontør og vores største samarbejdsorganisation i New York, Jews for Jesus, også tætte kontakter i hverdagen.

Vi sender to hold afsted hvert år – et i februar og et i september. Rejsen varer tre måneder og koster 30.000 kr. Se herunder, hvordan pengene fordeles.

Sådan fordeles de 30.000 kr.

No Data Found

Vi er blevet Cold Brew-eksperter hos Moshava, hvor vi har fået ansvaret for at lave Cold Brew til caféen og deres outreach. Vi har dertil hjulpet med kontoropgaver og rengøring af deres gæste lejlighed. Vi har samlet skrald i Washington Square Park, og delt mad ud til 100 mennesker i Bovery Missions suppekøkken.
Derudover har vi fået undervisning i de jødiske rødder med fokus på de jødiske fester.

Ansøgning til Missionspiloterne
Du ansøger om at blive missionspilot ved at udfylde felterne nedenunder eller ved at skrive til Joakim på joakim@iunge.dk, hvor du skriver dit fulde navn, telefonnummer og hvilket hold, du gerne vil med på (f.eks. Jerusalem, forår 2025). Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Joakim enten ved at skrive til mailen ovenover, eller ved at ringe på 50 460 566. Han glæder sig til at høre fra dig!