iunge

JERUSALEM JERUSALEM

ERUSALEM JERUSALEM

RUSALEM JERUSALEM

USALEM JERUSALEM

SALEM JERUSALEM

ALEM JERUSALEM

LEM JERUSALEM

Tag med på eventyr til Jerusalem

Bliv klogere på Guds mission og din plads i den

Missionspiloterne Jerusalem er et eventyr på tre måneder fyldt med Jesus, sol, hummus, inspirerende mennesker, tætte venskaber og alt muligt andet derimellem.

Missionspiloterne bor i Den Gamle By i Jerusalem, hvorfra de rejser rundt i hele Israel/Palæstina. Her hjælper de til hos forskellige kristne organisationer, får spændende undervisning, og tager på guidede ture rundt til nogle af de vigtigste steder i Bibelen.

3 måneder

25.000 kr.

Jerusalem

Missionspilot

Minder for livet

Missionspiloterne

Som missionspilot får du en masse smagsprøver på mission. Vi har sammensat et program, hvor du får lov til at besøge og hjælpe til hos en lang række organisationer, menigheder og enkeltpersoner i Israel/Palæstina i 3-5 dage ad gangen for at få et indblik i, hvordan de hver især arbejder med Guds mission, og hvorfor de gør det.

Undervisningen går i dybden med, hvad mission er, hvordan mission kan se ud, og hvordan Gud bruger sit folk til mission i Bibelen. Desuden får du undervisning om det, vi kalder ‘Bibelen på Bibelens tid’, og om Israel/Palæstina-konflikten.

Du bliver en del af et lille team på max seks personer. I danner et tæt fællesskab, som deler op- og nedture, og sammen reflekterer over, hvordan Gud arbejder i jer og i verden. I bor sammen, laver mad sammen, slapper af sammen, arbejder sammen – lever sammen.

Vi sender to hold afsted hvert år – i februar og i september. Dit ophold i Israel varer tre måneder. Som missionspilot har du base i Jerusalem, men du bliver også ekspert i at pakke din backpack, da du også skal rejse meget rundt i Israel. Rejsen koster 25.000 kr. inklusiv kost og logi, transport og fly. Se herunder, hvordan pengene fordeles.

Sådan bruges tiden som missionspilot

No Data Found

Sådan fordeles de 25.000 kr.

No Data Found

Hør hvad andre har at sige

"Det var ærligt talt en livsforandrende oplevelse at være missionspilot. Jeg har fået et tættere bånd til Gud end nogensinde før, og jeg er blevet styrket både fysisk, psykisk og åndeligt."
Mark
Missionspilot efteråret 2019
"Før jeg var missionspilot, ønskede jeg, at Gud ville give slip på mig. Efter min tid som missionspilot har jeg ikke lyst til at forestille mig et liv uden Ham."
Anna Sofie
Missionspilot efteråret 2019
Ansøgning til Missionspiloterne
Du ansøger om at blive missionspilot ved at udfylde felterne nedenunder eller ved at skrive til Joakim på joakim@iunge.dk, hvor du skriver dit fulde navn, telefonnummer og hvilket hold, du gerne vil med på (f.eks. Jerusalem, forår 2025). Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Joakim enten ved at skrive til mailen ovenover, eller ved at ringe på 50 460 566. Han glæder sig til at høre fra dig!