iunge

Vil du være med til at inspirere unge og være en del af iunge-teamet?

Vi har altid plads til flere på teamet. Så har du en brand for iunges vision eller bare gerne vil blive bedre eller skarpere på nogle af dine færdigheder – så se mulighederne herunder eller send en mail til kontor@iunge.dk – så finder vi DIN plads på holdet.

Bliv praktikant på vores kontor i Aarhus

Kunne du tænke dig at få praktisk erfaring med foreningsarbejde, kommunikation eller noget helt tredje? Så bør du overveje at blive praktikant hos Israelsmissionens Unge. I samarbejde med vores moderorganisation – Den Danske Israelsmission – tilbyder vi praktikpladser, som bliver særligt tilrettelagt sammen med dig – mulighederne er mange.

Vi tilbyder:

  • arbejdsopgaver, som passer lige netop til dig og på de områder, som du ønsker at styrke dine kompetencer indenfor
  • egne ansvarsområder, men men med faglig sparring
  • egen kontorplads på vores kontor i Aarhus
  • forskellige medarbejdergoder
  • en plads i et fantastisk team

Ansøg eller hør nærmere ved at kontakte kontor@iunge.dk.

Vil du hjælpe til ude i verden?

Om du er til sand under fødderne eller udsigt til Frihedsgudinden har vi helt sikkert noget for dig. Se hvilke muligheder du har herunder.

Missionspilot Jerusalem
Missionspiloterne Jerusalem er et eventyr på tre måneder fyldt med Jesus, sol, hummus, inspirerende mennesker, tætte venskaber og alt muligt andet derimellem.
Ja tak!
Missionspilot New York
Missionspiloterne New York er et eventyr på tre måneder fyldt med Jesus, energi, kultur, inspirerende mennesker, tætte venskaber og alt muligt andet derimellem.
Lyder for feeedt
Kirkevolontør
Kunne du tænke dig at bo i Jerusalem og få erfaring med ledelse af unge, undervisning og kirkeligt arbejde? Så har vi en gylden mulighed til dig!
Det kan ikke gå hurtigt nok
City-volontør til New York
Kunne du tænke dig at bo i midten af byernes by – The Big Apple – og få yderligere erfaring med ledelse af unge og undervisning? Så har vi en gylden mulighed til dig!
Hvad venter jeg på?
Ungdomsleder i Betlehem
”Elsk dine fjender og bed for dem,” sagde Jesus. Hvad nu, hvis han faktisk mente, at vi skal forsone os med de mennesker, vi føler os allermest i konflikt med? I Israelsmissionens Unge tror vi, at det er et helt grundlæggende træk ved Gud at skabe fred, hvor der er kløfter. Derfor tror vi på forsoning. Gør du?
Kunne det blive bedre?
Volontørophold i Jerusalem
Forestil dig at komme med helt ind i maskinrummet i en organisation, der brænder for, at mennesker lærer Jesus at kende. At være med der, hvor både store og små drømme bliver til virkelighed – og til udfordringer. Eller forestil dig at være med til at øse kærlighed, glæde og omsorg til mennesker, der har lidt mere at kæmpe med end de fleste.
Say no more
Previous slide
Next slide